Bine ați venit pe pagina în limba română

Detalii despre biserică

Programul serviciilor de duminică

11:00 am

6:30 pm

 

Dacă sunteţi în vizită la Londra, vă rugăm să ne vizitați biserica. Ne rugăm să aveți parte de binecuvântarea Domnului în timp ce vă închinați și studiați Cuvântul lui Dumnezeu împreună cu noi.

Citește mai mult

Interes faţă de de credința creștină

Astăzi, când predomină apatia spirituală și ateismul, lucrurile profunde ale vieții sunt neglijate cu foarte mare uşurinţă. Nu lăsa ca sensul și scopul suprem al vieții să treacă pe lângă tine. Fericirea și adevărata împlinire depind de felul cum ne cunoaștem pe noi înşine și de modul cum Îl cunoaştem pe Domnul și Creatorul nostru.

 

Predici

Aproape creștin

Aproape creștin
Fapte 26:28 predicată de Dr. Peter Masters
Împăratul Agripa i-a spus cam în felul următor lui Pavel: „Aproape că m-ai făcut creștin”. În aceasta constă diferenţa dintre a cunoaşte despre credință și a experimenta cu adevărat puterea lui Dumnezeu de a mântui; mai aflați și de ce nu ne dăruim în totalitate lui Dumnezeu și cum putem îndrepta acest lucru.

Atingerea care a dobândit eternitatea

Atingerea care a dobândit eternitatea
Luca 8.43 predicată de Dr. Peter Masters
O femeie foarte bolnavă de o hemoragie pe care o avea de doisprezece ani și-a făcut loc prin mulțime pentru a ajunge la Mântuitorul și pentru a se atinge de poala hainei Lui. Scopul acestei vindecări miraculoase este să ne arate modul în care credința ne asigură vindecarea pe care Dumnezeu o dă sufletului și viața veșnică.

Cum să ne apropiem de Dumnezeu

Cum să ne apropiem de Dumnezeu
Osea 14.1 predicată de Dr. Peter Masters
Un profet din anul 700 î. d. Cr. ne vorbește despre inima plină de îngăduință a lui Dumnezeu și stabilește condițiile și maniera în care te poți apropia de El, punându-ți la dispoziție până și cuvintele și promisiunile pe care le ascultă Dumnezeu. Aici ni se prezintă nevoile noastre cele mai mari, modul în care Dumnezeu ni le împlinește și rezultatul acestei lucrări în viața noastră.

Este duhul tău viu sau mort?

Este duhul tău viu sau mort?
2 Timotei 1.7 predicată de Dr. Peter Masters
În acest text Pavel enumeră trei elemente care apar după întoarcerea la Cristos: „Puterea”, care descrie marea schimbare a vieții; „dragostea”, care descrie tot ce a făcut Cristos pentru a ne garanta iertarea; și „o minte chibzuită”, care descrie perspectiva corectă asupra lui Dumnezeu, asupra vieții și eternitatea pe care o aduce convertirea.

În Împărăție sau în afara ei

În Împărăție sau în afara ei
Iov 21.14 predicată de Dr. Peter Masters
În cele mai multe cazuri oamenii nu-și doresc deloc să afle mai multe despre Dumnezeu sau despre planurile Sale. Iată de ce se întâmplă acest lucru, cât de mult avem de pierdut dacă ne aflăm în această situație și ce ne așteptă dacă nu-L căutăm pe El.

O perspectivă unică asupra lui Cristos

O perspectivă unică asupra lui Cristos
Luca 10:30 predicată de Dr. Peter Masters
Parabola Bunului Samaritean este probabil cea mai cunoscută și în același timp cea mai puțin înțeleasă parabolă a lui Cristos. Ea transmite un mesaj etic și un mesaj paralel care a devenit evident după crucificarea lui Cristos. El a fost „Samariteanul” care s-a îngrijit de cei care mureau pentru veșnicie din pricina rănilor făcute de păcat.

Literatură

Carți și broșuri scrise de Dr. Peter Master pe următoarele teme: cum să-L căutăm și să-L găsim pe Domnul, Șapte semne sigure ale adevăratei convertiri și ce ne învață Biblia despre închinare. Citește mai mult

Articole

Care sunt problemele vitale cu care se confrună bisericile și credincioșii de astăzi? Iată o selecție de articole creștine pe teme despre căsătorie și despre învățătura Bibliei cu privire la închinare. Citește mai mult

Clipuri tematice

Potrivire sau libertate

Potrivire sau libertate

Opiniile noastre sunt cu adevărat ale noastre? Cât de programați suntem? Cinci minute pline de adevăruri pe fondul unor imagini uimitoare – informații vitale pentru viață primite de la Dr. Peter Masters.
Misterul morții

Misterul morții

Este viața o bătălie cu moartea? Însoțite de imagini cutremurătoare, Dr. Peter Masters vă oferă 5 minute de adevăruri despre scopul vieții și cum putem învinge moartea.
Casa sufletului

Casa sufletului

Cine sunt? Este viața mea mai importantă decât trupul? Trupul a fost numit casa sufletului. Timp de 5 minute, Dr. Peter Masters vă oferă observații convingătoare pe fondul imaginilor.
Ce este viaţa?

Ce este viaţa?

Este „un abur”, s-a spus cu mult timp în urmă. Ateismul spune că după viață nu mai este nimic. Creștinismul spune că ea continuă în eternitate. În acest film, cu imagini deosebite Dr. Peter Masters vă oferă 3 minute de explicații despre factorii care decid direcția vieții.